изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:23 EET
Момче загина, падайки от таван на спортна зала    
Новини
Петокласникът Георги Каишев загина, след като падна от втория етаж на спортна зала в Приморско, съобщиха от полицията в града. Преди трагичния инцидент момчето се е катерило по покрива на сградата заедно със свои приятели, предаде БТА. Инцидентът е станал в късния следобед kна 11 май.


При извършената проверка на място е установено, че пострадалото 12-годишно момче от Приморско е пропаднало във фоайето на спортната зала през окачен таван, намиращ се на височина около 6 метра. При падането момчето е получило тежки наранявания. На място му е оказана първа медицинска помощ и по време на транспортирането му  към МБАЛ – Бургас е починало.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ "Полиция" – Приморско.


Спортното съоръжение е собственост на "Спортни имоти" АД, но в него дял има и община Приморско. Между общината и собственика на дружеството Йордан Христов има неразрешени спорове. За учредяване на дружеството общината е апортирала 30 декара земя, която Христов залага в банка и с изтегления кредит построява спортната зала, припомнят запознати, предаде Burgasinfo.
От общината отказаха да коментират случая със загиналото дете. dir.bg
 


Сходни връзки

Момче загина, падайки от таван на спортна зала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди