изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:01 EEST
Оргии и запои зад жп катастрофата в Брюксел    
По света
Оргии и запои може би са станали причина за влаковата катастрофа в Белгия през февруари тази година, отнела живота на 18 души. Пост за контрол на железопътния трафик на гарата Брюксел-Юг, който е отговарял и за зоната, в която стана тежката железопътна катастрофа през февруари, често е бил използван за запои и сексуални оргии, предаде Франс прес, като се позова на белгийски медии.


След претърсване на поста полицията открила доказателства за сводничество и за трафик на алкохол, откраднат от влаковете Евростар.

Претърсването било извършено, след като двама служители на компанията Инфрабел, управляваща железопътните линии в Белгия, се оплакали от сексуален тормоз, упражняван над тях.

"Стрелочниците в контролния пост редовно са пиели пред техните контролни екрани", се твърди в информация на белгийската телевизия Ер Те Ел-Те Ве И.

Нарушенията продължавали години наред. През този период служителки в контролния пост се оплаквали неведнъж, че техни колеги от силния пол гледали в работно време порнографски филми.

Белгийските медии се питат дали има връзка между тези разкрития и влаковата катастрофа в предградие на Брюксел на 15 февруари. Тогава при сблъсък на два влака загинаха 18 души. Катастрофата стана в зоната, контролирана от контролния пункт Брюксел-Юг.  dir.bg
 


Сходни връзки

Оргии и запои зад жп катастрофата в Брюксел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди