изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:26 EEST
Корупционен скандал в "Централен" - служителка взе 8 бона от бизнесмен, претупването на услугата й взе главата    
Ред и сигурност

Техническата сътрудничка в район "Централен" Валя Чомакова се забърка в корупционен скандал и заповедта за дисциплинарното й уволнение вече е подготвена, научи Plovdiv24.bg. Тя поискала от бизнесмен от турски произход сумата от 8 хиляди лева, за да оформи цялата необходима документация за отваряне на заведение на Главната.



Парите били дадени на три пъти, като всеки път мотивите били, че имало увеличение на таксите. Накрая Чомакова поискала още 1650 лева, за да осигури финалният подпис от когото трябва, но човекът се възпротивил и минал "тънко" - с почерпка.

Скоро след заработването на обекта обаче се оказало, че нямат всички разрешителни и над бизнесмена надвиснала реалната опасност заведението му да бъде затворено до попълване на липсващите документи. Когато потърсил за обяснение служителката, тя го отпратила с думите, че каквото е трябвало, е направила, останалото не било нейна грижа. Точно в този момент мъжът решил да подаде жалба срещу нея.

Коментара на кмета на район "Централен" Райна Петрова за случилото се и за действията на служителката й, очаквайте по-късно в Plovdiv24.bg.

 

 


Сходни връзки

Корупционен скандал в "Централен" - служителка взе 8 бона от бизнесмен, претупването на услугата й взе главата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди