изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:15 EEST
ИЗПЪЛНЯВАТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХИМНА НА БАЛЧИК    
Новини

Най-сексапилният БГ певец идва за празника на Белия град

Първото официално изпълнение на химна на Балчик от смесен хор „Черноморски звуци” ще бъде кулминацията на празничната програма по повод празника на града 24 май.



Гост на балчиклии ще бъде и обявеният за най-сексапилен БГ певец Орлин Павлов, който ще забавлява домакини и гости с група от класни музиканти и танцьори.
За празника са поканени депутати, кметове на населени места от областта и черноморските общини, представители на побратимените градове от Турция, Словакия, Румъния, Русия, Полша и гости от Германия. Те ще бъдат посрещнати от китка с песни и танци на местни творчески колективи и изпълнители, съобщават от пресцентъра на общината.
Специално наета сцена ще бъде с изцяло нов декор, дело на балчишкия художник Николай Савов. Режисурата на празничния спектакъл е поверена на Николай Априлов.
Богат на събития е културният афиш за месец май. Той включва прояви, свързани със 150-та годишнина на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” – изложби, концерти, спортни състезания.
По инициатива на Историческия музей ще има поредица от изложби в местната галерия, представяне на книга, концерти. Месецът завършва с Международния фестивал на религиозната музика, който по традиция се провежда в местността „Текето” на село Оброчище.
 


Сходни връзки

ИЗПЪЛНЯВАТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ХИМНА НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди