изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОТО И МУЗИКАТА ИДВАТ В БАЛЧИК    
КултураНай-добрите заглавия и имена от европейското и световно кино и музика ще владеят емоциите на зрители, гости и участници в 8-то издание на фестивала „в Двореца”, което ще се проведе от 19 до 26 юни в Балчик.


Специалната образователна програма FILMER FORGE 2010 ще развива уменията в областта на киното и аудио-визуалните технологии на кинопрофесионалисти и начинаещи. „В Двореца” или „IN THE PALACE” е събитието, което за осем години промени не само разбиранията за кино, но и създаде специален фестивален облик на Балчик и Двореца, обясняват организаторите. Разпределената в няколкото конкурса програма на фестивала ежегодно предлага най-актуалното от съвременното кино и музика, не само като автори, но и като тенденции.
Важна част от FILM PALACE FEST е обучителната програма FILMER FORGE, обхващаща разнообразни лекционни курсове, трейнинг програми, както и майсторски класове на легендарни кинопрофесионалисти. SEA IT е предназначена за български студенти от първи и втори курс; BEACH IT е пийчинг тренинг; MOVE IT е курс от лекции, свързани с промотиране, филмово разпространение и маркетингови стратегии, организиран в партньорство с Черноморската фестивална мрежа и Югоизточната европейска филмова мрежа (SEECN); REELISM включва майсторски клас по оператория /операторско майсторство/ и уъркшоп “Постпродукция на звук и картина”; PLUG IN е ковачница за хибридни формати и нови медии. Създадените модули са насочени към студенти и доказали се артисти (продуценти, режисьори, сценаристи, оператори, монтажисти и звукорежисьори). Сред лекторите и професионалистите, поканени за участие във  FILMER FORGE и MARK IT, са криейтив директорът на Google Джи Лий, Тудор Джурджу – основател и президент на международния филмов фестивал в Трансилвания, руският оператор Сергей Астахов, представители на международни фондове, 12 национални филмови центъра, директори и програматори на 13 Европейски фестивала, продуценти и представители на телевизии, разпространители, дистрибутори.
 


Сходни връзки

НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОТО И МУЗИКАТА ИДВАТ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди