изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:50 EEST
НЛО дойде от Турция    
Любопитно Твърдения за поява на НЛО в небето над одринска Тракия разбуниха духовете в Одринския регион и се превърнаха в най-актуалната тема за разговор сред жителите на областта, предаде БТА.

НЛО бил забелязан близо до границата с България. Очевидци разказват, че снощи между 20.30 и 21.30 часа са видели светещ обект. Той се движел много бързо, преминал над селата и се изгубил отвъд българско-турската граница. Докато светещото тяло прелитало над селата, се чул силен звук, подобен на гръмотевица, но по-различен.

"Войниците от граничното поделение казаха, че също са забелязали светещото тяло и то се насочило към България, след което се изгубило от погледите", разказват селяните.

Околийският управител на Лалапаша Джейхун Дилшад Ташкън каза, че макар лично да не е бил свидетел на необичайното явление, е била уведомена жандармерията и са били взети необходими мерки срещу евентуален пожар. http://www.bgfactor.org

 


Сходни връзки

НЛО дойде от Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди