изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:23 EEST
Деси Златева е новата звезда на Варна    
Мис & Мистър Деси Златева спечели приза "Звезда на My Agency във Варна". Красавицата е на 24 години от морската столица, по професия е графичен дизайнер, а след многобройните и хобита е модата. Като модел Деси се изявява от скоро. Има множество сесии с фотографите Йозеф Зидаров, Боби Решовски и други. Tя бе и една от 50 блондинки, който популярни личности трябваше да надхитряват в едноименната реалити игра на PRO.BG

Отскоро е и след любимите модели на дизайнера Красимир Недялков и често участва в негови модни спектакли.
  Събитието, организирано от
  Софийската модна агенция My Agency се проведе малко след полунощ. Десет момичета и две момчета се надпреварваха за звездната слава в трите класически кръга - представяне в ежедневни облекла, бански костюми и секси вечерни тоалети
  Русокосата нова звезда на подиума бе избрана с малка преднина пред първата си подгласница Кирилка Христова -асистент в предаването "Фитнесмания", а на трето място бе класиран Иван Вълчев - атрактивен и доста екстравагантен младеж, чиито занимания са татуировките. Жури с председатели Мисис България 2006 Ралица Тодорова и шефа на My Agency Ники Пиронков бяха всички присъстващи в заведението. На финала екипа на My Agency обеща да се погрижи за звездната кариера на победителите, така като са го направили с много известни модели и артисти.  http://gossip.erogance.eu

Трите ти имена: Десислава Пламенова Златева
Години: 24
Роден град: Варна
Образование: Висше – бакалавър, следвам магистратура
Професия: Графичен дизайнер
Семейно положение: Неомъжена
Хоби: Фотография, Фитнес, Рисуване

 

1. Какво е онова нещо у теб, което остава скрито на пръв поглед?

На пръв поглед много хора остават с впечатлението, че съм жена, която знае какво иска и го постига независимо от цената. Може би се дължи до голяма степен на предизвикателната ми визия, но тези, които имат възможността да ме упознаят са разбрали, че съм супер добро дете и всъщност имам много скрупули.

2. Ако можеше да си мъж - кой би била ? И защо?


Някои от световно известните личности, които харесвам са Вал Килмър - за мен той е изключителен актьор, Патрик Суейзи – добър танцьор, който в последствие развива таланта си. Възхищавам се на хора, които са започнали от нулата и са постигнали голяма част от целите, които са си поставяли.

3. Защо участва в „Надхитри блондинките” Ама честно!:)


Стори ми се, че ще е забавно. Обичам да съм сред много хора и съм доволна от контактите, които създадох.

4. Какво те кара да цъкаш неодобрително?


Като срещам глупостта у хората, въпреки че винаги съм се стремяла да не съм критична и търся първо доброто в един човек, но винаги има и такива, които не управдават усилията ми.

5. Какво би правила ако не ти се налага да работиш?

Ами на мен и сега не ми се налага да работя, но не се чувствам добре като не правя нищо.

6. Обичаш да си играеш на…?

Компютърни игри - много обичам, предимно приключенски – Tomb Raider (цялата поредица съм я играла).

7. Какво е съдържанието на последния sms , който изпрати ? До кого е?

Доскоро не пращах съобщения, но един мой приятел ме свикна, понеже все е зает и май се оказва единствения начин да си общуваме.

8. Какво, със сигурност, няма да излезе от теб? :)

Швейцарски часовник  - много се туткам, чак и аз се дразня понякога, но обикновено като закъснявам за някъде не е по моя вина, просто се случва нещо непредвидено.....

9. На кого и за какво би дала смъртна присъда?

Не бих. Само Бог може да създава и отнема живот.

10. Наистина се гордееш със…?

С честността и добротата си. Много съм упорита, всичко сама искам да си постигна и да се развивам посточнно в нови и различни сфери на дейност. Благодарна съм на родителите си за възпитанието, което ме е направило човека, който съм сега.

11. Защо си блондинка?

Било ми е слабост от малка, може би се чувствам по атрактивна.

12. Музиката/артистите /актьорите/режисьорите/филмите, които харесваш…?


Слушам всякаква музика – предимно chill out, metal ballads, но във всеки стил постоянно откривам красиви неща. Същото е и с филмите, но фантастиката ми е любим жанр.

13. Досадните ти и не дотам полезни навици са...?


Да стоя пред компютъра - правя го с часове, а преди време и с дни. Все пак е свързано с работата ми, но вече взе да ми се отразява негативно.

14. Кои за теб са петимата най-успели българи?

В България има доста успели хора – не само в наши дни, но за съжаление не всички са всеизвестни. От познатите ни публични личности, естествено ще отбележа, че съм впечатлена от Бойко Борисов – от пожарникар, минава през какво ли не за да е един от най-успешните политици в момента.

Слави Трифонов също е от емблематичните имена – всестранно развит талант и всеизвестен шоумен. Лица, които виждам редовно и на които изключително много симпатизирам са Иван и Андрей - не им беше трудно да ни станат всеобщи любимци. Харесвам и Орлин Павлов, като човек който също се развива в различни насоки и от няколко години редовно се шуми в медиите покрай него.

15. На кого изобщо не искаш да приличаш?

Ами на никого не искам да приличам. Ценя своята индивидуалност и не обичам да ме сравняват.

16. Напиши ни нещо забавно – виц, случка или нещо, което наистина те кара да се смееш?


Вицове незнам, особено за блондинки, но не е никак трудно да ме разсмееш, понеже сред приятели се разхождам често с усмивка до ушите :) и се стремя да имам лъчезарно излъчване, за да разведрчвам обстановката. Не е нужно да товарим хората около себе си с проблемите си.

17. Опиши секса с една дума?

Любов

http://novinitepro.bg

 


Сходни връзки

Деси Златева е новата звезда на Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди