изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:05 EET
ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ


ОВЕН - По свой начин ще покажете отношението си към предстояща задача, без да влияете върху събитията. Цените срещите си с приятели и днес ще имате поводи да се радвате.

ТЕЛЕЦ - Старателно подбирайте думите си, особено, ако искате да изразите неодобрението си към някого. В гнева си може да кажете повече и от това да произтекат нежелани последствия.

БЛИЗНАЦИ - Влиянието на планетите днес е такова, ще ви е нужно повече упорство в работата, за да се справите с възникващите затруднения. А такива със сигурност ще се появят.

РАК - Служебните и лични ангажименти ще ви създават повече напрежение от обикновено и това не е само при вас. Запазете добрия тон и не влизайте в ненужни спорове.

ЛЪВ - Ще срещнете разбиране и ще ви се отдава да убеждавате някого в предложенията си. Придобивките ще ви носят удовлетворение, предвид трудностите по изпълнение на задачите си.

ДЕВА - Имайте нагласа за компромиси. Гъвкавата ви мисъл носи предимства, използвайте я и не залитайте в крайности. В живота има по-важни неща от парите, които не можем да купим.

ВЕЗНИ - Използвайки професионалните си познания и опит, ще се справите бързо с решаване на служебен въпрос. Подобряване на бюджета ще направи деня ви по-слънчев и спокоен.

СКОРПИОН - Ако съумеете да се възползвате от възможностите на деня, ще постигнете напредък. Изразителни успехи ще имате в сферата на интелектуалните и развлекателните занимания.

СТРЕЛЕЦ - Смело ще работите за ускоряване на нещата, които зависят от вас в интерес на работата, бизнеса и живота ви. Времето може да провокира у вас здравословни неразположения.

КОЗИРОГ - Динамично ще преминете през днешния ден, и ако успеете да овладеете енергията си, ще постигнете чудеса. Ще се благоприятства всяко начало, имащо хуманна насоченост.

ВОДОЛЕЙ - Ще се преборите с егото си, ако покажете и се стремите към повече толерантност в отношенията си с околните. По-добре е да замълчите и да направите компромис.

РИБИ - Ще подобрите формата си, ако се погрижите за отдиха си. Заради повишената си чувствителност избягвайте дразнителите и по-често търсете компанията на хората, които обичате.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди