изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:08 EEST
Нови началници в пет районни управления на София    
Ред и сигурностРъководният екип на ОД МВР-София представи на състава новите началници на районните управления в Елин Пелин, Костенец, Костинброд, Ихтиман и Своге. След извършената комплексна проверка на областната дирекция и предприетите действия от  ръководството на МВР и ОДМВР-София за оптимизиране на работата и подобряване на резултатите, в пет районни управления бяха назначени нови началници.

Ръководният пост в РУ-Елин Пелин поема инспектор Методи Методиев, който работи в МВР от 1992 г. , началник група "Оперативна" в магистрална полиция на областната дирекция.

Началник на РУ-Костенец става дългогодишният началник на РУ-Ихтиман и РУ-Пирдоп - главен инспектор Стоян Димитров, който е започнал кариерата си във вътрешното ведомство през 1992 година.

Началник на РУ-Костинброд е главен инспектор Аспарух Недков, досегашен служител в ГДБОП, назначен в МВР през 1999 година.

Главен инспектор Милен Цолов е новият началник на РУ-Ихтиман, в структурите на МВР е от 1986 година, до момента началник група в икономическа полиция на областната дирекция.

Инспектор Милен Пейов, досегашен старши разследващ полицай в РУ-Своге, застава начело на местната полиция. Инсп. Пейов е започнал кариерата си в МВР през 2003 година.   

В близките дни се очакват още промени в ръководния състав на ОД МВР-София, съобщава пресцентърът на МВР.

news.bg

 


Сходни връзки

Нови началници в пет районни управления на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди