изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:52 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  8 криминални престъпления.



          -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ на МВР Албена на 13 май 2010 г. е задържан И.И. на 30 години. При последвалите процесуално-следствени действия в дворното място и дома на лицето в с.Оброчище са намерени и иззети  около 260 растения, които при извършения полеви тест са реагирали на канабис. И.И. е криминално проявен, осъждан за кражба. Задържан  е за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

            -След проведена специализирана полицейска операция в района на Кооперативния пазар и автогарата в гр.Добрич са задържани 5 лица за продажба на цигари без бандерол. В лицата са намерени следните количества цигари- А.И. на 57 години установен с 19 кутии цигари без бандерол, С.А. на 66 години с 17 кутии, С.И. на 29 години с 10 кутии и С.Т. на 18 години с 16 кутии. При извършена проверка в автомобила на лицето М.М. на 31 години са намерени 28 кутии цигари от марката “МАRLBORO  и 32 кутии “LM” без бандерол. М.М. е задържан за срок от 24 часа, а на останалите лица са съставени актове. Иззетите цигари са предадени в Митническо управление. Образувано е бързо производство.

            -На 13 май 2010 г. Районен съд гр.Балчик на свое заседание разгледа акт за констатирана проява на дребно хулиганство, изразяваща се в сбиване на публично място, пред повече хора от страна на лицата А.А. на 47 години и Д.К. на 19 години от гр.Балчик. Съдът е наложил на лицата административно наказание “Задържане в поделенията на МВР” за срок от 15 денонощия.

            През денонощието на територията на областта са възникнали три пътно-транспортни произшествия с материални щети.

            -На 14 май 2010 г., около 01.00 часа по ул.”Дружба” гр.Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил “Опел Астра”. При извършената проверка за употреба на алкохол на 48 годишния водач, техническото средство е отчело 1,75 промила в издишания от него въздух.

       През изминалото не са възниквали пожари. 

 

14 май 2010 г.                                        ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-05-14 @ 14:15 EEST

Имам един сериозен въпрос, на който колегите журналисти могат да помогнат да се навмери правилния отговор, съответно даден от съответните компетентни лица и органи.... Той е:

Ако в малките часове на нощта бъде забелязана групировка от буйстващи младежи(6-7 лица), как е най-добре да се действа? Ако съм сам и се чувствам незащитен, може ли просто да ги позаснема със съответно техническо средство без тяхно знание, докато дойде поне още един човек за подкрепление, или така им нарушавам гражданските права?

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-05-14 @ 21:36 EEST

Ako zasnema s fotoaparata chovek, koito naglo presicha na cherven svetofar, tova moze li da se schita za vmeshatelstvo v lichnia mu zivot? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-05-15 @ 08:56 EEST

Значи при цялата безработица, криза и безхаберие - опряхте до  продавачите на цигарки и управляващите са сметнали , че щом са заловени 5-ма пласьори-всичко е ок и това може да се сметне като една добре свършена работа и дейност  за борба с корупцията.Ми що не се огледате ,че на всеки ъгъл и училище се продават свити цигарки и разни дроги или може би тези пласьори няма нужда да се гонят?Явно сега целта е съвсем друга-браво продължавайте в същия дух вече съм за КОРУПЦИЯТА  в БГ.

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди