изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:31 EEST
ДОБРУДЖА Е НА ТРИ СТЪПКИ ОТ ПЪРВАТА ТИТЛА В ИСТОРИЯТА СИ    
Спорт Исторически мачове предстоят пред хандбалистите на Добруджа.

За пореден път те са на финал и имат възможност да спечелят титлата на България - нещо, което досега не са успявали да направят. Съперник на “жълто-зелените” ще бъде старият познайник – СКХДЮ Шумен. Финалният плейоф се играе до 3 победи от 5 мача. За първи път възпитаниците на Георги Андреев имат предимството на повече домакинства, тъй като завършиха първи в редовния сезон.

Дуелът между най-добрите български клубове започва с две срещи в Добрич в събота и неделя от 18 часа. Мачовете ще бъдат в зала “Русалка”. Следващите два двубоя са в Шумен на 21 и 22 май, а ако се стигне до пети мач, то той ще бъде на 25 май от 18 часа в Добрич.

"Всички осъзнаваме, че друг шанс да станем шампиони на България може и да нямаме. Затова участваме пълноценно в подготовката и ще играем на 100 процента от възможностите си в големия финал", заяви Светослав Божков.

Късно вчера добруджанци имаха контрола у дома с Локомотив (Варна). Мачът за тях бе генерална репетиция преди срещите за трофея.

“Нямаме кадрови проблеми в отбора. Входът за срещата ще бъде свободен. Очакваме феновете да ни подкрепят във важния за нас момент”, заяви клубният бос Георги Андреев.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА Е НА ТРИ СТЪПКИ ОТ ПЪРВАТА ТИТЛА В ИСТОРИЯТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди