изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:28 EET
Забраниха 40 000 вафли с изтекъл срок на годност    
Ред и сигурностНа 14 май 2010 г.  е получена информация, че турските граждани Х.Д. и С. Ч., са извършили внос на вафли от Германия, с изтекъл срок на годност.


За проверка на сигнала са сформирани екипи от служители на сектор “Икономическа полиция” при ОД МВР Добрич и служители на РИОКОЗ гр. Добрич. При проверката се установи, че в складово помещение намиращо се в гр. Добрич има на съхранение вафли с търговско наименование „Крокан”, с изтекъл срок на годност през месец май 2009г. Броят на захарните изделия е 38 083бр., които по обяснение на вносителите са внесени от Германия. От РИОКОЗ гр. Добрич е издадена възбрана за продажба на въпросната стока. Издадено е предписание стоката да не се изнася от склада, в който се съхранява.
    В резултат на незабавните действия от страна на институциите, имащи отношение към проблема е предотвратено допускането на захарните изделия с изтекъл срок на годност за продажба в търговската мрежа и увреждане здравето на хората.


 


Сходни връзки

Забраниха 40 000 вафли с изтекъл срок на годност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди