изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:18 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ХЕРОИН ЗАЛИВА ДОБРИЧ    
ЛюбопитноТрима пласьори на дрога от Добрич, организатори на престъпна мрежа за разпространение на наркотици, са разкрити и задържани при проведена полицейска операция през периода 11-15 май, съобщиха от РДВР. Това са Николай К. /22 г./, Ивелин И. /19 г./ и непълнолетният И.П. - и тримата от Добрич. От януари до задържането им те са пласирали хероин, доставян от други региони на страната. Служителите на полицията са извършили 7 обиска, при които е използвано и служебно куче. Намерени били и иззети 40 дози хероин, игли, спринцовки и други прибори, ползвани от наркоманите при друсане.

ЖЕСТ КЪМ АБИТУРИЕНТИТЕ - СИРАЦИ

Вчера петима абитуриенти от дом "Дъга" обядваха в ресторант "Жив-ко" - по покана на собственика му. Димитров връчи на трите момичета официалните им тоалети за празничната вечер и ги зарадва с комплект луксозно дамско бельо. Най-красивият празник за петимата младежи ще е на 21 май, когато те ще бъдат официално изпратени от дамите на Българския женски съюз с председател Нели Станева.
НДТ - 17 май 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ХЕРОИН ЗАЛИВА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди