изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:53 EET
УПРАВИТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКА ФИРМА - ПРОТИВ НОВА ЦЕНА НА БИЛЕТА    
НовиниЗа НДТ управителят на общинското транспортно дружество “Тролейбусен транспорт”, както и на фирмата, извършваща автобусни превози по линии на градския транспорт, Митко Митев заяви, че е против увеличаване на цената на билета за градски транспорт.

“Вярно, че колегите настояват - от 80 стотинки, билетчето да стане лев, но съм против, защото ако сега се движат автобуси и тролейбуси празни, после ще са съвсем празни. Надявам се, да не променим цената до есента, макар че горивата скачат” - каза М. Митев.
Той заяви, че наистина в последно време съвсем е намалял пътникопотокът, което до голяма степен отдава и на факта, че вече няма големи работещи предприятия. “Дори “Албена стил” вече спря работа. Никак не ни е леко и защото намаляха държавната субсидия и компенсации. За нас това намаление се изразява в 20 на сто по-малко средства, спрямо същия период на миналата година. Във фирмата извършихме съкращения и повече няма накъде” - споделя още Митев.
 


Сходни връзки

УПРАВИТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКА ФИРМА - ПРОТИВ НОВА ЦЕНА НА БИЛЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди