изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:18 EEST
Студент изчезна след интервю в посолството на САЩ    
Новини 23-годишно момче е изчезнало безследно след интервю за виза в американското посолство в София на 12 май, алармираха родителите на момчето пред „Новинар”.

Петър Владимиров Димитров е имал уговорка с приятели да го чакат след интервюто за получаване на документ за студентска бригада в САЩ, но така и не се е появил, обясни бащата Владимир Димитров. Към 17 часа приятелите на момчето отново отишли до посолството и разговаряли с охраната, която им обяснила, че в сградата вече няма никой.

По думите на Владимир Димитров от записа на камерите от посолството се вижда, че синът му е влязъл и излязъл от дипломатическото представителство.

От МВР са проверили всички болници и спешни центрове, както и граничните пунктове, но засега няма никаква информация за Петър, добави разтревоженият родител. Момчето, което е от Попово, е студент в Техническия университет в столицата.

Петър е бил облечен с тениска на червено-черни райета, светли дънки и бели маратонки. Висок е около 175 сантиметра, с къса черна коса и кафяви очи. Петър Димитров е обявен за общонационално издирване. Ако някой има информация за него, може да се обади на тел. 166 или на 0888 931 869 .

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Студент изчезна след интервю в посолството на САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди