изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:51 EEST
ТРЕТО МЯСТО ЗА МОМЧЕТАТА НА ГЕОРГИ ДРУМЕВ    
СпортОтлично се представиха състезателите на КК "Добрич 1905" в държавния отборен шампионат по колоездене на шосе за юноши младша възраст, който се проведе в Добрич.

В дисциплината 10 км индивидуално по часовник възпитаниците на Георги Друмев демонстрираха завидни умения и показаха, че са най-добрите. Жулиян Иванов зае първото място с време 14 мин. и 16 сек., а непосредствено след него финишира съотборникът му Милен Маринов. С този успех състезателите на КК "Добрич 1905" поведоха в генералното класиране с 2 секунди преднина пред отбора на "Лястовица" (Казанлък). 

Във втората дисциплина от шампионата - 70 км общ старт, при силно начупен терен и множество тежки и стръмни височини, най-добре от добричките колоездачи се представи Милен Маринов, който завърши пети. В крайното класиране отборът на "Добрич 1905" се нареди на трето място. Честта на клуба в първенството защитаваха Милен Маринов, Николай Янков, Петър Петров, Димитър Христов, Пламен Павлинов, Жулиян Иванов, Стефан Бонев и Иван Русицов. Победител стана тимът на "Лястовица" (Казанлък), а второ място заеха момчетата от "Хемус" (Троян).

Ето какво сподели след състезанието треньорът Георги Друмев: "Изключително съм доволен от представянето на момчетата. Въпреки тежките финансови условия в клуба успяхме да се задържим в тройката и да бием отборите на богати клубове като Бургас, Несебър и Пловдив."

Още по темата в "Център спорт" - http://www.centersport.org


 


Сходни връзки

ТРЕТО МЯСТО ЗА МОМЧЕТАТА НА ГЕОРГИ ДРУМЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди