изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:15 EEST
Мис Арго - Рибарица 2010    
Мис & МистърЗа трети път в хотелски комплекс "Арго" – Рибарица ще се проведе конкурсът за красота "Мис Арго – Рибарица", организиран от домакините и агенция за модели и артисти "Глори БГ". Тази година конкурсът съвпада и с откриването на летния сезон в туристически регион Балкания в Национален парк Централен Балкан.

Подготовката на участничките започва на 31 май, когато те се очаква да пристигнат и да се настанят в хотела. Както винаги дните за подготовка ще са изпълнени и с много съпътстващи мероприятия, в които участие ще вземат всички момичета. Успоредно с репетициите, те ще проявяват и професионализъм, позирайки за задължителните фотоси.

Участничките ще се подложат и на спа-процедурите, които предлага хотелски комплекс "Арго". Неизменни ще бъдат и дневните им тренировки във фитнеса.

Организаторите са подготвили и богата развлекателна програма за момичетата, които ще трябва да представят най-талантливите си страни в специалната вечер на талантите.
Не е забравено и караоке партито, което е предвидено за вечерта преди самия конкурс. Девойките ще имат време да посетят Тетевен и неговите забележителности.

Конкурсът "Мис Арго – Рибарица" ще се състои край басейна на хотела на 3 юни. Предвидено е момичетата да дефилират в три тура пред жури и публика. Те ще се представят по спортни рокли, бански костюми и вечерни официални тоалети.
Короната на новата победителка пък ще връчи носителката на три титли от подобни прояви Гергана Петрова. Тя стана Кралица на Ловеч за 2006 год, Мис Топ лице на България за 2007 и е първата Мис Глори БГ – Славната България през 2007 год.

Организаторите са подготвили и богата шоу-програма, от която гостите със сигурност ще останат доволни.
Водещ на конкурса ще е шоуменът Драгомир Драганов, който пристига специално за събитието директно след участието си с Миро на Евровизия. Драго ще представи пред гостите и някои от песните си.
Другата звезда ще е Иван Динев – Устата, който вече потвърди участието си. Домакините и организаторите подготвят още изненади, които да накарат гостите на хотелски комплекс "Арго" да се почувстват наистина специални.


Снимка: "Мис Арго - Рибарица" 2009 Ирена Петрова

http://news.fashion.bg

 


Сходни връзки

Мис Арго - Рибарица 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди