изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:49 EET
ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ ЗАРАДВА АБИТУРИЕНТКА ОТ ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
ОбществоВ рамките на кампанията "Младост" Весела Георгиева получи красива рокля за предстоящия си бал

Подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение е първата изява от кампанията "Младост" на Партията на българските жени. Десет абитуриентки от девет области на страната - от многодетни семейства и избрани чрез жребий, преди няколко дни получиха красиви рокли, изработени от известната българска дизайнерка София Борисова. Тоалетите им бяха връчени лично от председателката на Партията на българските жени Весела Драганова и от София Борисова.
Сред зарадваните абитуриенти бе и Весела Георгиева от Генерал Тошево, съобщи за НДТ областният координатор на партията Милена Паскалева. Абитуриентката е от многодетно семейство в затруднено финансово положение. Весела завършва СОУ "Никола Вапцаров" с пълно отличие и тепърва й предстоят кандидатстудентски изпити. Тя бе изключително развълнувана и зарадвана от жеста на Партията на българските жени и нямаше търпение да облече роклята, сподели Милена Паскалева.
Основната цел на кампанията "Младост" е да помогне на млади хора в неравностойно положение, които завършват средното си образование, да осъществят своя житейски избор чрез продължаване на образованието или започване на работа. В кампанията с различни инициативи ще се включат и структурите на ПБЖ в цяла България.
В Добрич Партията на българските жени има структура отскоро, но в нея вече членуват около 40 души, посочи още областният координатор Милена Паскалева.
 


Сходни връзки

ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ ЗАРАДВА АБИТУРИЕНТКА ОТ ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди