изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:36 EEST
РАДВАМ СЕ, ЧЕ МОГА ДА ДАРЯ НА ХОРАТА ЕМОЦИИ    
Обществосподели носителят на Гран При от конкурса "Сарандев"

19-годишният Максим Мацышин - носител на Голямата награда от конкурса "Сарандев", се занимава с пеене от десет години. "Радвам се, че ме приеха тук. Радвам се, че мога да даря на хората емоции. Радвам се, че ме оцениха по достойнство" - това сподели младият певец пред журналисти веднага след като зам.-кметът на Добрич Иван Колев му връчи статуетката за Гран При. Максим заяви задоволството си от факта, че е имал възможността да види България и да се запознае с много хора по време на участието си в "Сарандев". За него това е първото представяне в конкурс извън Русия. В родината си Максим е покорявал много сцени и е носител на редица отличия.
Амбициите му са да учи в Москва. "Ще бъда много щастлив, ако имам възможността и занапред да се занимавам с музика" - сподели той. По отношение на музиката интересите му са различни и насочени към всякакви стилове и изпълнители. Сред харесваните от него творци са Лени Кравиц, Енрике Иглесиас, Владимир Висоцки и съвременни руски певци."Така аз мога да синтезирам това, което правя и да намеря своя нов път" - сподели още 19-годишният Максим Мацышин.
 


Сходни връзки

РАДВАМ СЕ, ЧЕ МОГА ДА ДАРЯ НА ХОРАТА ЕМОЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди