изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:16 EET
АКТИВНО КЪРПЯТ УЛИЦИ    
НовиниОт кметството съобщиха, че в почивния ден – неделя, са изкърпвани 7 участъка от уличната мрежа в Добрич.

 Решението това да се прави в почивния ден е било заради интензивното движение в централната градска част в делничните дни. Вчера фирмата-изпълнител е работила по изкърпване на уличната мрежа в участъците ул. Отец Паисий – от бул. Добруджа до ул. Ген. Гурко; ул. Димитър Петков – от ул. Отец Паисий до пл. Свобода; ул. Батак /частичен ремонт/ и ул. Гоце Делчев – от ул. Батак до бул. Русия; ул. Даме Груев – от ул. Отец Паисий до бул. 25-ти септември; ул. Княз Дондуков – от ул. Отец Паисий до Автогара; ул. Ген. Цимерман – от ул. П. Р. Тошев до Автогара,  ул. Ген. Скобелев – от ул. Отец Паисий до ул. Александър Стамболийски.
От общината призоваха гражданите да проявяват разбиране и да спазват ограничителните знаци, за да може избраната фирма да завърши строителните дейности в максимално бързи срокове.
 


Сходни връзки

АКТИВНО КЪРПЯТ УЛИЦИ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АКТИВНО КЪРПЯТ УЛИЦИ
Автор: Anonymous да 2010-05-18 @ 08:37 EEST
Докога само с изкърпване- една улица няма в Добрич като хората, а пътувайки из страната, най- зле са добричките пътища...глуха и забравена провинция   
АКТИВНО КЪРПЯТ УЛИЦИ
Автор: Anonymous да 2010-05-18 @ 11:54 EEST
Вярно е това , че улиците са ужасни ,но и това което се прави трябва да има кой да контролира , защото работниците не винаги си вършат работата както трябва.Вижте ул.Р.Цончев миналата седмица минаха да кърпят , днес се вижда ,че дупки има още много . Ще се вземат пари за свършена работа ,а тя не е!
АКТИВНО КЪРПЯТ УЛИЦИ
Автор: Anonymous да 2010-05-21 @ 16:07 EEST
Закърпват се улиците,защото както винаги община Добрич няма достатъчно пари,които да отпусне за да се оправят напълно улиците ни!Така,че протестите ни трябва да са не към фирмата извършваща ремонтите,а към управницете в общината!
АКТИВНО КЪРПЯТ УЛИЦИ
Автор: Anonymous да 2010-05-24 @ 14:29 EEST
Предлагам на общинските съветници и кметският екип на гр.Добрич да посетят гр.Кърджали.Един прекрасно поддържан град .Чист,с поддържана пътна настилка,кражбите са рядкост за района.И там има безработица,но цените са достъпни за разлика от Добрич.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди