изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:52 EEST
НСОРБ ОБСЪЖДА МЕРКИ ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ БЮДЖЕТИ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова участва в заседание на Управителния съвет на Националното сдружение на общините, което се проведе в Смолян.

 На него изпълнителният орган на сдружението е разгледа организационни въпроси за предстоящата среща на побратимените градове от България и Руската Федерация и 13 – та Национална среща на финансистите от общините. Директорът на главна дирекция “Гражданска защита” Стефко Бурджиев е запознал кметовете с взаимодействието между институциите по превенцията и преодоляването на щетите от бедствия. Управителният съвет на Националното сдружение е обсъдил и позиция за предстоящите заседания на Комитета по наблюдение на Оперативните програми и проекта за Закона за училищното образование. Разгледани са и предложения на Управителния съвет, по които централната власт не е взела отношение, като компенсационният механизъм по фонд ФЛАГ, проблеми с общински проекти по програма САПАРД, както и подпомагане на болници в периферни райони.
 


Сходни връзки

НСОРБ ОБСЪЖДА МЕРКИ ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ БЮДЖЕТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди