изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:04 EEST
ГРАМОТИ ЗА ВЪЗПИТАНИЧКИ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА    
СпортДве състезателки от клуба по художествена гимнастика “МИК Гергана 90” взеха участие в зоналното първенство на Северна България, провело се във Велико Търново.

Шампионатът беше от категория “А” – Елит, за възрастовите групи девойки младша и старша възрасти, както и за жени. Ваня Димитрова от Хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” се класира на шесто място, след композиции с въже, обръч, топка и бухалки. Мерлин Ахмед от ОУ “Христо Смирненски” зае седма позиция. Тя имаше съчетания с въже, обръч, топка и без уред. За класирането си в осмицата двете възпитанички на Йовка Няголова, който съдийстваше по време на първенството, получиха грамоти. “Благодаря на Ваня и Мерлин за голямата смелост, която проявиха. Те участваха независимо, че през последните три месеца бе нарушен графикът им за тренировки в зала “Русалка”. Гимнастичките са перспективни състезателки и с изявите си на килима в старопрестолния град впечатлиха специалистите”, заяви Няголова.  Тя очаква момичета от 4 до 18-годишна възраст да се запишат да тренират художествена гимнастика. Желаещите могат да направят това на тел. 603 426 и 0897 81 68 05. Заниманията ще се провеждат в зала “Русалка”. Спортният комплекс щял да бъде отворен целогодишно за грациите, като през зимните месеци момичетата дори ще водят подготовка в отоплена зала и при по-добри условия.
Още спорт - в "Център спорт" - http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ГРАМОТИ ЗА ВЪЗПИТАНИЧКИ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди