изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:19 EEST
24-годишната мис Мичиган спечели конкурса мис САЩ 2010    
Мис & Мистър

24-годишната мис Мичиган, американка от ливански произход, спечели конкурса мис САЩ 2010 в Лас Вегас. Рима Факих надви останалите 50 претендентки, въпреки че почти падна, докато минаваше по подиума в бялата вечерна рокля. Родителите на Рима са се преселили в САЩ, докато е била още бебе и е отраснала в Ню Йорк.



Рима Факих. Снимка: bostonherald.com / http://www.dnes.bg

Архивите на състезанието по красота не са достатъчно подробни, за да се разбере дали тя е първата арабка, имигрантка или мюсюлманка, завоювала заветната титла.

ВИДЕО

Красавица с арабска кръв стана Мис САЩ 2010

Американката от арабски произход Рима Факих беше избрана за Мис САЩ 2010г. Красавицата представляваше на конкурса щата Мичиган.

Конкурсът, в който участваха най-красивите момичета от 51 американски щата, се проведе в Planet Hollywood Resort&Casino в Лас-Вегас. 24-годишната Факих ще представлява САЩ на конкурса Мис Вселена 2010г. Тя получи възможността в течение на година да живее напълно безплатно в Ню Йорк. “Попитайте ме, след като хапна пица“. Така Факих отговори на въпроса, как се чувства след победата. Американската преса писа, че екзотичната красавица е продала своя автомобил, за да участва първо в конкурса за мис Мичиган, а след това и в националното състезание. В нейното семейство се изповядва и християнство, и ислям. Самата тя е завършила католическо училище в Ню Йорк. Първото изказване на 24-годишната победителка, която е задължена да участва в благотворителни мисии, е, че противозачатъчните таблетки трябва да се плащат, както и останалите обикновени лекарства, от медицинската застраховка. Тя също така одобрява по-строгите имиграционни закони, особено наскороприетият в щата Аризона. Рима Факих има бакалавариат по изкуства и е завършила програма за бизнес мениджъри в Университета на щата Мичиган, където активно е участвала в студентския живот. Тя възнамерява да продължи образованието си в областта на правото. Второ място на конкурса зае Мис Вирджиния Саманта Евелин Кейси, а трето – Мис Колорадо Джесика Хартмън. Церемонията се водеше от австралийският водещ Къртис Стоун и кореспондентът на телевизия NBC Натали Моралес. /РИА “Новости“

Вашингтон / САЩ  / http://news.v2.bgnes.com

 


Сходни връзки

24-годишната мис Мичиган спечели конкурса мис САЩ 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди