изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:04 EEST
Къщата на заместник-изпълнителния директор на НАП Тошко Тодоров е била запалена снощи    
Ред и сигурност Добрич. Къщата на родителите на заместник-изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП) Тошко Тодоров в Добрич е била умишлено опожарена снощи, съобщиха от пресцентъра на НАП. На сградата са нанесени материални щети, но няма пострадали хора. За инцидента са информирани премиерът Бойко Борисов, вътрешният министър Цветан Цветанов и председателят на ДАНС Цветлин Йовчев. В момента МВР извършва разследване, като сред основните версии за палежа е работата на Тодоров в НАП.


Тошко Тодоров е заместник-директор на приходната агенция от август 2009 г. и отговаря за борбата с измамите. В неговия ресор са дирекциите за разследване на особени случаи, за обмен на ДДС информация с данъчните администрации в ЕС и звеното „Интрастат”. Служителите, които ръководи Тодоров, разследват опити за източване на ДДС от бюджета, както и организираните престъпни схеми за данъчни злоупотреби.
НАП, съвместно с МВР, ДАНС и прокуратурата в последните месеци пресече опити за данъчни злоупотреби за над 100 млн. лв. По всички тези случаи са заведени и прокурорски преписки. Тошко Тодоров е човекът в НАП, който координира и взаимодействието на агенцията с прокуратурата, МВР и ДАНС, включително работата в приходната агенция по станалите публично известни операции на МВР.
„Знам, че с работата си засягам огромни икономически интереси. В последните месеци попречихме на организираната престъпност да източва ДДС и ответната реакция не закъсня. Палежът няма да ме спре и ще продължа да работя за ограничаване на данъчната престъпност”, каза по повод на инцидента Тодоров.
Агенция "Фокус"

Запалиха бащината къща на зам.-шефа на НАП, подозират ДДС-мафията

Къщата на родителите на зам.-изпълнителния директор на НАП Тошко Тодоров в Добрич е била умишлено опожарена снощи.

На сградата са нанесени материални щети, но няма пострадали хора, съобщиха от НАП.
За инцидента са информирани премиерът Бойко Борисов, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и председателя на ДАНС Цветлин Йовчев. В момента полицията разследва инцидента, като сред основните версии за палежа е работата на Тодоров в НАП.

Тошко Тодоров е зам.- директор на агенцията от август 2009 г. и отговаря за борбата с измамите.
В неговия ресор са дирекциите за разследване на особени случаи, за обмен на ДДС информация с данъчните администрации в ЕС и звеното „Интрастат".

Служителите, които ръководи Тодоров, разследват опити за източване на ДДС от бюджета, както и организираните престъпни схеми за данъчни злоупотреби.

От НАП припомнят, че съвместно с МВР, ДАНС и прокуратурата в последните месеци са пресечени опити за данъчни злоупотреби за над 100 млн. лв. По всички тези случаи за заведени и прокурорски преписки.

Тошко Тодоров е човекът в НАП, който координира и взаимодействието на агенцията с прокуратурата, МВР и ДАНС, включително работата в приходната агенция по станалите публично известни операции на МВР.

„Знам, че с работата си засягам огромни икономически интереси. В последните месеци попречихме на организираната престъпност да източва ДДС и ответната реакция не закъсня. Палежът няма да ме спре и ще продължа да работя за ограничаване на данъчната престъпност", коментира по повод на инцидента Тодоров. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Къщата на заместник-изпълнителния директор на НАП Тошко Тодоров е била запалена снощи | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Къщата на заместник-изпълнителния директор на НАП Тошко Тодоров е била запалена снощи
Автор: Anonymous да 2010-05-18 @ 16:23 EEST
OOO SKORO I NEGO SHTE ZAPALIAT. PREDI GODINI GO BIHA NA TSENTARA , GARMIAHA PO NEGO - SECA OSTAVA I DA GO ZAPALIAT
Къщата на заместник-изпълнителния директор на НАП Тошко Тодоров е била запалена снощи
Автор: Anonymous да 2010-05-18 @ 16:55 EEST

Много се радваш, не е лошо дате привикат да поразкажеш, щом като толкова много си информиран.

Къщата на заместник-изпълнителния директор на НАП Тошко Тодоров е била запалена снощи
Автор: Anonymous да 2010-05-18 @ 17:44 EEST
Това е един голям профисионалист и Човек.Дано виновните да си получат заслуженото.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди