изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:41 EEST
ГАЛА-КОНЦЕРТ НА НАД 500 ДЕЦА ПО ПРОЕКТ    
КултураГала–концертът с участието на повече от 500 деца, включени в дейности по проект „Моето училище – моят интересен свят”, ще се състои днес от 18.00 часа в ДТ “Йордан Йовков”, съобщават от община Добрич.

Над 500 деца, които участват в проекта ще демонстрират наученото в безплатните школи по музика, театър, поезия, изобразително изкуство, танци, природонаучни дисциплини. Децата ще пеят, рецитират и танцуват на сцената на драматичен театър “Йордан Йовков” благодарение на осигуреното безвъзмездно финансиране по Оперативна Програма “Развитие на човешките ресурси”. Проектът «Моето училище, моят интересен свят» на Община Добрич даде възможност на над 1500 деца да се развиват и да творят в различни извънкласни форми със закупени материали, пособия, декори, костюми. Партньори на Общината  са Тенис клуб «Изида», Народно читалище «Йордан Йовков» и училищата «Свети Климент Охридски», «Димитър Талев», «Христо Ботев», «Йордан Йовков» и ХГ «Свети свети Кирил и Методий».  
Предстои децата, включени в школите по спорт и наука да демонстрират наученото на стадионите и в спортните зали в различни състезания. За победителите са предвидени  награди и грамоти. Община Добрич ще продължи да осигурява още такива възможности и инициативи, кандидатствайки с нови проектни предложения.  
 


Сходни връзки

ГАЛА-КОНЦЕРТ НА НАД 500 ДЕЦА ПО ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди