изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:31 EEST
ДВАМА НА ТЕСТ ЗА ДИРЕКТОР    
НовиниДвама са допуснатите кандидати до тест, който ще се проведе на 20 май, съобщава сайтът на областната администрация, в конкурса обявен за директор на дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост".

Това са Велислав Георгиев Даскалов и Огнян Димов Николов. Общо трима са подали документи в конкурса, но третият кандидат - Добромир Иванов Николов, не е предоставил всички документи, а тези, които е внесъл, не удостоверяват съответствие на кандидата с обявените минимални и специфични изисквания за длъжността - е записано в протокола, публикуван на областния сайт.
Припомняме, че дирекцията се оглавяваше от Пламен Ганев, който понастоящем е обвинен в престъпление по служба с цел лична облага, заедно с бившия областен управител Ердинч Хаджиев. Ганев сам напусна администрацията след местните избори.
Според протокола, за длъжността старши експерт в дирекция "Актуване, деактуване, надзор и разпореждане с имоти държавна собственост" документи е подал само един кандидат - Искра Михайлова Шопова, която обаче не е допусната до конкурс, заради неподаден пълен набор от документи.
 


Сходни връзки

ДВАМА НА ТЕСТ ЗА ДИРЕКТОР | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДВАМА НА ТЕСТ ЗА ДИРЕКТОР
Автор: Anonymous да 2010-05-19 @ 17:10 EEST

ЗАЩО СА ВИ ДИРЕКТОРИ ?

КОЙ ЩЕ БАЧКА?

 

ДВАМА НА ТЕСТ ЗА ДИРЕКТОР
Автор: Anonymous да 2010-05-19 @ 17:27 EEST
огнян лудия пак ли се цани за директор. той нали е бивш шеф на икономическа полиция може да го огрее покрай желязко желязков

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди