изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:15 EEST
ЕВРОПРОЕКТ СЪБРА ШАМПИОНИ ОТ ДВЕ СПОРТНИ УЧИЛИЩА    
Спорт20 възпитаниците и преподаватели от Спортното училище в Добрич “Г. Ст. Раковски” се завърнаха от румънския град Констанца.

В рамките на десет дни те гостуваха на  местното специализирано училище “Николае Ротару” по проекта “Две европейски училища за бъдещи шампиони”. В групата на добричлии имаше състезатели от спортовете лека атлетика, борба, вдигане на тежести и футбол. С тях бяха и треньорите Николай Янков, Петър Петров, Тодор Кирчев и Николай Дяков.

По време на престоя си спортистите от двете училища имаха съвместна подготовка, двустранни приятелски срещи и официални състезания. Българите посетиха официални срещи по хандбал.   

Групата ни имаше и богата културна програма. Тя посети делфинариума, зоопарка, терариума, изложба за екзотични птици, Военноморския музей и др.

По време на престоя им бяха представени мултимедийни презентации на извършените проектни дейности от септември м.г. до април т.г.  Нашенци участваха и в образователни уроци по румънски език.

Още спорт в - "Център спорт" - http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЕВРОПРОЕКТ СЪБРА ШАМПИОНИ ОТ ДВЕ СПОРТНИ УЧИЛИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди