изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:02 EEST
Сериен еднорък изнасилвач задържаха в Сливен    
Ред и сигурностСливен. Сериен еднорък изнасилвач залови полицията в Сливен. Това е 47-годишният рецидивист Стефан Димитров, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР комисар Чавдар Божурски, предаде репортер на радио "Фокус” – Сливен. Последното престъпление на Димитров е блудството с 53-годишна жена, станало на 1 май на територията на ПП „Сините камъни”.

Около час мъжът се гаврил с жертвата и освен, че блудствал с нея, я пребил. Според началника на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в РПУ Виктор Маринов, Димитров е дебнел жертвите си на територията на парка, като причаквал самотни жени. Първият инцидент на територията на парк „Сините камъни” станал на 10 януари тази година. Жертвата не пожелала случая да бъде разгласен. Димитров е задържан за 72 часа ще бъде внесено и искане за постоянна мярка задържане под стража. Комисар Чавдар Божурски се надява след обявяване на присъдата, тя да бъде приведена веднага в действие й Димитров да отиде в затвора. Той има дълго криминално досие излежавал е 18 години присъди по различни затвори в страната. Първото си изнасилване Димитров извършил на 23-годишна възраст. От 1986 година до 2007 година той е осъждан за четири изнасилвания на територията на Сливен и Велико Търново и шест кражби, станали на територията на Сливен, Велико Търново и Пловдив. Освободен е през юли 2009 година и от тогава се самонастанил в изоставена вила в местността „Хисарлъка”. Препитава се с клошарство, ръката си загубил при трудова злополука.
Людмила ЙОРГОВА
 


Сходни връзки

Сериен еднорък изнасилвач задържаха в Сливен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди