изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:35 EEST
Данчев почна разговори за Бербатов с други отбори    
Спорт Агентът на Димитър Бербатов Емил Данчев призна, че е водил предварителни разговори с други отбори за трансфер на нападателя на Манчестър Юнайтед в друг отбор, пише на днешните си страници британският таблоид "Дейли Мейл".

Бербатов, който преди седмица се оттегли от националния отбор на България, заяви, че няма никакви намерения да напуска "червените дяволи", въпреки разочароващите два сезона, които изкара на "Олд Трафорд" след гръмкия си трансфер от Тотнъм.

"Имаше теоретични разговори за трансфер на Бербатов в друг клуб, но на този етап не мога да кажа повече", призна за първи път агентът на бившия български капитан Емил Данчев.

"В момента обаче той е футболист на Манчестър Юнайтед. Единственият сигурен факт, който мога да ви кажа е, че му остават още две години от подписания с английския клуб договор".

За разлика от Митко, който преди седмица заяви, че хвърлянето на капитанската лента на България няма общо с клубните му интереси, неговият агент даде различен отговор на въпроса.

"Ситуацията в клуба е само една от многото причини, които го накараха да обяви края на кариерата си в националния отбор и да си тръгне", допълни Данчев.

Сред клубовете, които проявяват интерес към българския футболист, са италианските Ювентус и Милан, както и немският Волфсбург.

В същото време мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън за пореден път заяви пред "Таймс", че няма намерение да се разделя с най-скъпата си покупка и Бербатов ще остане на "Олд Трафорд" и през следващия сезон.

"Не, не и не! Няма да продаваме Бербатов. Проблемът е, че в отбори като нашия очакванията и вниманието към футболистите са твърде големи и това е нещо, с което трябва да се справяме непрекъснато.

Много се говори и пише за бъдещето на Бербатов, но истината е, че той е фантастичен играч и ще бъде с нас и следващата година", категоричен бе Фъргюсън. www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Данчев почна разговори за Бербатов с други отбори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди