изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:45 EEST
Българки взривиха Бейрут    
ЛюбопитноНа 13 май моделите на Expose models Златка Димитрова и Гергана Аролска бяха ескортирани с луксозни лимузини и тълпа журналисти на летището в Бейрут. Причината за бляскавото посрещане е участието на плеймейтките в първия Playboy fashion week.   Моделите на Expose са предпочетени пред стотици момичета излизали на корицата на мъжкото списание по цял свят.


Феновете на двете красавици, могат да са спокойни за сигурността им. За комфорта и спокойствието на всички 30 участнички се грижи лична охрана, която ги следва неотлъчно, както на бляскавите ревюта през деня, така и на бурните афтър партита в едни от най-популяните клубове в Бейрут.
  
  Още на първата сутрин след старта на модния форум в големи ливански сайтове се появиха снимки на Златка и Гери, явно привлекли вниманието на местните медии.
  
  На 21 май, очакваме двете красавици да се завърнат в България и лично да дадат информация от кухнята на Playboy fashion week. http://gossip.erogance.eu

ОЩЕ ЗА ГЕРГАНА АРОЛСКА

ОЩЕ ЗА ЗЛАТКА ДИМИТРОВА

 


Сходни връзки

Българки взривиха Бейрут | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди