изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:04 EET
Жълтите писаха 3,50 на кабинета на ГЕРБ    
Политика НДСВ дава оценка от 3,50 на управлението на ГЕРБ, каза в Добрич председателят на НДСВ Христина Христова. В НДСВ сме силно обезпокоени от управлението на страната, поведението на управляващите е неадекватно, заяви Христова. Според нея 80 на сто от антикризисните мерки на правителството изискват промени в законодателството, което означава, че не могат да се реализират бързо.

НДСВ усилено се подготвя за изборите през 2001 г. Партията ще участва в президентския вот, като разполага поне с три двойки достойни кандидати.

На въпрос Меглена Кунева ли е кандидатът за президент на НДСВ, лидерът на жълтите Христина Христова заяви: “Досега имена не са коментирани и не са водени разговори с Меглена Кунева”.

За кметските избори местните централи на партията сами ще решават дали да издигат самостоятелни кандидати или ще влизат в коалиция с други формации. Председателят на НДСВ Христина Христова съобщи още, че експертите от НДСВ с помощта на германските либерали пишат стратегия на движението до 2013 г. за участие в парламентарните избори. В документа като подцел е залегнало участието на партията в изборите през 2011 година.

Членовете на ръководството на НДСВ бяха във Варна и Добрич, за да участват в отчетно-изборното събрание на областната структура на формацията. Новият председател на организацията е Йордан Андреев, съобщи БТА.

НДСВ дава оценка от 3,50 на управлението на ГЕРБ, каза в Добрич председателят на НДСВ Христина Христова. В НДСВ сме силно обезпокоени от управлението на страната, поведението на управляващите е неадекватно, заяви Христова. Според нея 80 на сто от антикризисните мерки на правителството изискват промени в законодателството, което означава, че не могат да се реализират бързо.

Управляващите от ГЕРБ не бива повече да пипат фискалния резерв, каза още Христина Христова. По думите й предвидената от кабинета актуализация на бюджета се прави много рано.

Христова коментира, че "никой в страната не знае държавата на кои фирми колко средства дължи". Управляващите не дават информация по този проблем, а и няма данни някакви разплащания към дружествата да са започнали, каза лидерът на НДСВ.
Реформите в пенсионната система и в здравеопазването се бавят, а са наложителни, коментира Николай Василев, член на Политическия съвет на НДСВ. По думите му притеснително е, че индексът на Софийската борса е намалял с 25 процента от края на миналото лято досега и продължава да пада. Освен това управляващите не реализират никакви приватизационни сделки, посочи Василев.

 


Сходни връзки

Жълтите писаха 3,50 на кабинета на ГЕРБ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Жълтите писаха 3,50 на кабинета на ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2010-05-22 @ 21:40 EEST
НДСВ се подготвели за избори 2001 година-ало писателите.


Жълтите писаха 3,50 на кабинета на ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2010-05-24 @ 20:00 EEST
ами те едва стигнаха до -3 !!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди