изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:54 EEST
Мъж подпали дома си и загина с жена си и детето    
Новини
Съпрузи и 13-годишният им син загинаха вчера при пожар в къщата, в която са живеели в село Гложене, община Козлодуй. Това съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца, цитирани от БТА.


Съседи подали сигнал към 6.30 ч., че домът гори. Когато пожарникарите от Козлодуй изгасили огъня, в почти изгорялата къща били открити овъглените тела на 69-годишния Тодор Маринов, 50-годишната му съпруга Бойка и 13-годишния им син Велко.

Жената и детето били върху леглото, а мъжът бил вързан с верига за него, разказа кметът на Гложене Петко Петков. При огледа на местопроизшествието е установено, че къщата е запалена умишлено, допълниха от врачанската полиция.

Основната версия, по която работят криминалистите е, че палежът е дело на стопанина Тодор, който в последно време предупреждавал, че точно по този зловещ начин ще сложи край на мизерията, в която живее семейството му, съобщи БЛИЦ.
По думите на кмета Петков семейството живеело в крайна бедност.
"Тодор се занимаваше с какво ли не - търгуваше, гледаше животни, работеше по строежи, но няма и ден трудов стаж и не получава пенсия", уточни кметът. Загиналата Бойко пък работела като лелка в местната детска градина. 13-годишният Велко бил седмокласник. Днес е рожденият му ден.
 


Сходни връзки

Мъж подпали дома си и загина с жена си и детето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди