изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:39 EEST
Българка в Ница заподозряна за убийство на приятеля си    
По света
Българка е задържана във Франция заради убийството на възрастния си приятел, съобщава френското електронно издание www.nice.maville.com. Според изданието името на задържаната българка е Ина Кузманова, на 58 години, пише БТА. Срещу нея се очаква да бъдат повдигнати обвинения за убийство на човек в беззащитно положение и после тя да бъде пратена в затвора в Ница.


Тялото на 91-годишния Жан-Батист Томази било открито в петък вечерта в дома, в който той живеел с българката в квартала Сесол на Ница. Около 23,30 часа в петък вечерта заподозряната първа сигнализирала за престъплението, като позвънила силно разстроена, почти в истерия, на вратата на съседите си.

Един от тях я придружил до дома й и там на пода в стаята си лежал Томази в локва кръв, намушкан 14 пъти с нож. Оръжието било забито в гърдите му.

Пред пристигналите на мястото полицаи нашенката не могла да даде логично обяснение за случилото се. Тя била видимо доста пияна и предпочела да запази мълчание. По време на мярката задържане под стража българката отново нищо не казала за убийството.

Тази седмица ще бъде извършена аутопсия на тялото на Томази. Засега мотивът за престъплението остава неясен, но полицията изключва това да е пенсията на жертвата.

Томази преди работел в националната полиция и му била отредена пенсия от 2000 евро, пише nice.maville.com. Половината от тези пари отивали за издръжката на бившата му съпруга, настанена в старчески дом.

Томази се запознал с новата си спътница в живота преди десетина години в България. Двамата заживели в Ница на семейни начала, но в последно време в отношенията им имало обрат и Кузманова все повече отсъствала от дома.
dir.bg

 


Сходни връзки

Българка в Ница заподозряна за убийство на приятеля си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди