изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:25 EEST
ТРИДНЕВЕН РОК МАРАТОН ПРЕЗ ЛЯТОТО В КАВАРНА    
Общество"Светата троица" на траш метъла се разписва на сцената на рок столицата

Историческа ще се окаже датата 24 юли за феновете на траш метъла в България, когато на сцената на Каварна Рок Фест 2010 ще се развихрят, в рамките на една вечер, култовите банди Kreator, Sodom и Destruction, познати като "Светата троица" на траш метъла. Преди тях ще се разпишат и Korpiklaani, които очакваме за първи път в България, заявяват организаторите на традиционния вече фестивал Каварна Рок Фест 2010. Destruction са сочени за едни от кралете и пионери на световната траш метъл сцена, като последното на пазара от тях е DVD "A Savage Symphony - The History of Annihilation" oт януари 2010, с включени исторически кадри от честването на 25 години на бандата. Преди броени дни Schmier (Dеstruction), Doro Pesch, Alf Ator (Knorkator) и Miland "Mille" Petrozza (Kreator) участваха с гласовете си в дубалажа на немската версия на анимацията "Metalocalypse", където главният герой е анимационна Рок звезда на име Dethlok, добавят още организаторите.
В рамките на три дни - от 23-ти до 25-и юли, общо 13 световно известни банди ще се качат на сцената в Каварна. Първата вечер е за кралиците на метъла Tarja Turunen и Doro Pesch, заедно с Epica, Leaves' Eyes и Atrocity. След тях на 24 юли забива "Светата троица" на траша, а в последната вечер - на 25 юли, ще свирят Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod. Съвсем скоро стана ясно, че именно Accept ще бъде съпорт банда на AC/DC на 25 май в Хановер, Германия.
Билетите за Каварна Рок Фест 2010 се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange Center, Fonex, Tехномаркет, Мултирама, в мрежата на Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената на тридневен билет за фестивала е 90 лв, а на еднодневен билет - 40 лв. Каварна Рок Фест 2010 се организира от община Каварна и Лауд Консертс, с подкрепата на Tuborg.
 


Сходни връзки

ТРИДНЕВЕН РОК МАРАТОН ПРЕЗ ЛЯТОТО В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди