изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:58 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВТОРИ АТЕНТАТ СРЕЩУ КАНТОРАТА НА НОТАРИУС А. МИКОВА    
ЛюбопитноВ 0.41 ч. на 23 май е била взривена кантората на нотариус Анета Микова, съпруга на варненския апелативен прокурор и бивш окръжен прокурор на Добрич Васил Миков. Първият полицейски автомобил, който се е намирал в района, е пристигнал на местопроизшествието 10 секунди след взрива. Взривното устройство е било поставено пред офиса и е унищожило кантората, за чийто ремонт след опожаряването са вложени 1000 лв. От взривната вълна са изпочупени стъклата от първи до четвърти етаж на Съдебната палата. Няма жертви, съобщиха от полицията.

ПРАВЯТ ВИДЕОТЕКА НА ДЖЕБЧИЙКИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ В АЛБЕНА

Установеният контингент от джебчийки и проститутки в Албена вече е вкаран и във видеотека, във връзка с ограничаване посегателствата върху тазгодишните летовници, съобщиха от полицията. "Филмирането" на контингента е с цел тъжителите да могат по-лесно да разпознават евентуалните престъпнички по говор, походка и други характеристики. Около 110 платени интимни труженички, сред които и мъже, са действали миналата година в Албена, каза шефът на служба "Полиция".
НДТ - 26 май 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВТОРИ АТЕНТАТ СРЕЩУ КАНТОРАТА НА НОТАРИУС А. МИКОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди