изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:03 EEST
ДОБРИЧ - ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛНА БОРСА НА ИДЕИ ПО КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ    
НовиниВ четвъртък в областна администрация ще се проведе Първа регионална борса на идеи по корпоративна социална отговорност под наслов "Заедно - социално отговорни", съобщиха от пресслужбата на администрацията. Оттам уточняват още, че по инициатива на МТСП, Добричка област е определена за една от пилотните области, в която се организира борсата, със съдействието на Търговско-промишлената палата.

Целта на събитието е бизнесът да намери най-подходящите форми и партньори в сферата на корпоративната социална отговорност, а организациите на гражданското общество да получат практическа подкрепа за подобряване на социалната среда. Очакванията на организаторите са държавата и общините да си сътрудничат с НПО и бизнеса за решаване на проблеми, които институциите не могат да решат сами. С реализирането на инициативата се предоставя възможност за решаване на обществено значими местни проблеми. Участие в борсата ще вземат представители на МТСП и техни структури в областта, общини, работодателски организации, синдикати, НПО. Гост от Камарата за търговия, индустрия и земеделие в Констанца ще сподели опит за отговорното предприемачество в Румъния.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ - ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛНА БОРСА НА ИДЕИ ПО КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди