изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ


ОВЕН - Натовареността на работното място ще ви подтикне да заявите претенциите си за по-високо възнаграждение. Не са неоснователни и имате шанс да ви обърнат внимание.

ТЕЛЕЦ - С добри новини ще започнете деня и това допълнително ще подобри настроението ви. Предстоят развития в работата, творческите занимания, както и в личен план.

БЛИЗНАЦИ - Ще спазите договорите си, като няма да пренебрегнете и партньорите си. Заедно ще работите по споразумения от взаимен интерес, които може да ви натоварят.

РАК - Заниманията, насочени към реда в дома и на работното място ще подобрят настроението и живота ви. Ако ремонтите влизат в програмата ви, смело се заемете с организацията им.

ЛЪВ - Започнете с неотложните си ангажименти, за да спазите срокове. Добре свършената работа ще ви донесе придобивки. В отношенията останете достъпни и не създавайте конфликти.

ДЕВА - Ще насочите активността си в една или друга посока, следвайки желанията и интересите си. Романтични чувства, които сега се зараждат у вас ще ви направят по-нежни и добри.

ВЕЗНИ - Справяйки се със затруднения от правен или административен характер, ще се сближите с някого, чиито възможности са силни. Поддържайте контакта си.

СКОРПИОН - Въпреки многото задачи, които ви предстоят днес няма да загубите очарованието си, нито чувството си за хумор. Информирани и точни, ще бъдете на подходящото място.

СТРЕЛЕЦ - Енергиите на деня са сложни и не еднозначни, но това няма да попречи на изявите ви, стига да сте добре подготвени за тях. Не се притеснявайте, за да не си навредите сами.

КОЗИРОГ - Каквито и затруднения да се изпречат на пътя ви, ще се мобилизирате и ще ги преодолеете. Денят ще ви донесе развития, за които сте се подготвяли, изненади са малко вероятни.

ВОДОЛЕЙ - Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Всичко започнато днес обещава да свърши успешно.

РИБИ - Ще продължите с темпото от последните дни, давайки предимство на срочните си задачи. Ще се въздържите от изкушения, като не им позволите да ви отклонят от намеренията ви.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди