изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:07 EEST
Най-голямото събитие за интернет в България – Уеб Експо 2010.    
Новини Тази пролет в София, Пловдив и Варна ще се проведе най-голямото събитие за интернет в България – Уеб Експо 2010. Изложението се организира от Web&Events – организатори на събития, между които и нашумелият форум „Кариера в България. Защо не?”.

Уеб Експо 2010 ще се проведе на 31 май в София, 2 юни в Пловдив и 4 юни във Варна. Изключително богатата програма на пролетното роуд шоу включва изложение, семинарна част, фирмени презентации, кариерни и старт ъп консултации. Специално с цел нетуъркинг, организаторите са замислили и постоянен нетуъркинг бар и 3 уеб вечери.

„От много години съм в уеб бранша и вярвам, че дори и фирмите, занимаващи се с услуги в областта на интернет имат нужда от реален контакт със свои клиенти, колеги и партньори. Конкуренцията в този сектор е голяма и традиционните начини за реклама са недостатъчни. Затова едно изложение, където фирмите могат да представят своите услуги по един по-нестандартен начин, различен от Google Adwords и Facebook е абсолютно наложително.” – убеден е Ованес Ованесян, собственик на Web& Events.

Изложители на Уеб Експо 2010 ще бъдат водещи фирми за уеб дизайн и разработка, дигитален маркетинг, електронна търговия, хостинг и свързаност, социални медии и уеб 2.0, бизнес и enterprise 2.0, уеб услуги, мобилни и уеб приложения, онлайн медии и много други.

Във всеки един от трите града ще се проведат и много горещи уеб теми и дискусии, насочени както към предлагащите уеб услуги, така им към техните клиенти.

Уеб Експо се провежда за втора поредна година. Големият интерес към събитието и желанието на бранша да се събират ежегодно на това изложение е доказателство, че интернет индустрията в България процъфтява!

Посещението на изложението е със свободен достъп. Изисква се само кратка регистрация на сайта на събитието.

Златни спонсори на Уеб Експо 2010 са SuperHosting.BG и EURid. Спонсори на събитието са Askem, Decart, Mirchev Ideas i Mobio. Дизайн партньори на Уеб Експо 2010 са Стеник Груп. Технически партньори - AvantX, CGart.BG. Медийни партньори - NET Info, списание .NET, списание Обекти, Kaldata.com, Уроци.net, PC World, Favit, Events.bg, ePlovdiv, Moreto.net, BestJobs, фондация БГ Сайт, B2B News, SAGA Technology, ALO.bg, Фото Форум. Кариерните и старт ъп консултации ще се проведат с любезното съдействие на JobTiger и CEED Bulgaria. Събитието се провежда с любезното съдействие и на Българската Уеб Асоциация и Despark. Благодарим на всички тях.

 


Сходни връзки

Най-голямото събитие за интернет в България – Уеб Експо 2010. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди