изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:09 EEST
Сестрата на Илия Павлов наръгана 57 пъти    
По света 57 пъти е била намушкана сестрата на Илия Павлов - Славка, преди рускинята Наталия Уилсън да пререже и гърлото й. Това е разкрил обвинителят по процеса при изслушването пред Голямото жури на окръжния съд в Принц Уилям, щата Вирджиния, на 4 май, пише "168 часа".

Физически по-слабата Славка не е имала шанс срещу едрата и силна рускиня. Привлечен от шума, 8-годишният Пол се е втурнал да види какво става, видял окървавената си майка да се бори с непознатата и понечил да й помогне - така попаднал на размахания нож и платил с живота си.

Според разследващите множеството удари са нанесени от злоба. За мотива на престъплението все още няма единно мнение. Пред съда са изложена основно версията за убийство от ревност, но се съдържа и допускане за стремеж към имотна облага, защото са повдигнати обвинения за две убийства от първа степен и две кражби.

По такива обвинения убийцата би получила смъртна присъда или до живот. Фактът, че Наталия Уилсън е преведена в щатски затвор от регионалния в Принц Уилям - Манасас, означава според бащата на убитата - Павел Найденов, че вече са събрани достатъчно доказателства.

Междувременно в училището на малкия Пол е учредена стипендия в негова памет по инициатива на учители и познати на семейството.

"Много семейства са тъжни от загубата на Славка и Пол. Двамата имаха много малко роднини тук и няма начин да се направят обичайните неща, с които се почита паметта на починалите. Заради това решихме, че със стипендия на името на Пол той и майка му няма да бъдат забравени", обяснява пред местната преса Моника Люис, една от инициаторките. По думите й Славка била много ангажирана с образованието в града и това е нещо, което тя би одобрила.

/БЛИЦ

ВСИЧКО ОКОЛО УБИЙСТВОТО НА СЕСТРАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И СИНА И В САЩ

 


Сходни връзки

Сестрата на Илия Павлов наръгана 57 пъти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди