изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:57 EEST
ОФИЦИАЛНО СЕ ОТКРИВА ПЛОЩАДКА ЗА ФИТНЕС НА ОТКРИТО    
СпортПлощадка за фитнес на открито ще бъде открита официално от кмета Детелина Николова на 28 май от 10,30 часа, съобщиха от кметството.


Фитнесът се намира пред комплекс “Изида” в градски парк “Свети Георги”. На откриването ще присъстват възрастни хора, спортни деятели, ученици.
Фитнесът разполага с 10 уреда, които са безопасни, стабилни като конструкция и могат да се ползват безплатно от всички желаещи. Проектът се осъществява по програмата на Общината за реализация на благоустройствени мероприятия върху общински обекти с участието на местната общност. Фитнес-комплексът ще позволи на хора на всякаква възраст да спортуват безплатно за здраве и добър тонус. Спортните съоръжения се намират върху една обща площадка и са предназначени за поддържане на добра форма. Всеки един от тях упражнява и развива определен или група мускули. Общата сума на инвестицията е 30 000 лева. Фитнес уредите са монтирани върху бетонова основа, прихванати са със специални болтове, което намалява риска от вандализъм и кражби. Върху бетоновата основа са поставени гумени плочи с дебелина 2, 5 см, за да се избегне опасността от наранявания и падане. Новият фитнес–комплекс е композиционно приобщен към общата визия на градския парк на Добрич, информират още от кметството.
 


Сходни връзки

ОФИЦИАЛНО СЕ ОТКРИВА ПЛОЩАДКА ЗА ФИТНЕС НА ОТКРИТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди