изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:38 EEST
Милена Желязкова бе избрана за тазгодишната Царица Роза на Казанлък    
Мис & Мистър Красавицата се яви в конкурсната програма със състезателен номер 7. Общо16 момичета на 19 години от различни казанлъшки училища спориха за короната на Царица Роза, съобщи "Дарик радио". Новата царица получи короната си малко преди 23 часа снощи, на церемония в ДК "Арсенал".



Абитуриентката от най- голямото училище в община Казанлък -СОУ „Екзарх Антим Първи" получи 147 гласа общо от 8 членното жури, назначено със заповед на кмета на града Стефан Дамянов.Максималният брой точки, които можеше да получи всяка една претендентка бе 160.

Новоизбраната царица впечатли журито с оригинален японски тоалет и идеи за добри каузи.

Милена Желязкова е зодия „Водолей", дъщеря на банкова служителка и районен инспектор в РПУ-Казанлък. Мечтае да учи японистика или политология.

За първи път в журито за избор на Царица Роза , но без право на глас бе допуснат и родител на една от участничките.

Деветият член на журото, в лицето на майката на една от участничките бе в ролята на наблюдател на процеса по избора, с цел прозрачност.

За подгласнички на тазгодишната казанлъшка царица бяха избрани Румяна Секулова от ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт и Виктория Милева от ХГ „Св.св. Кирил и Методий". Двете момичета събраха съответно 136 и 134 точки.

Трите казанлъшки красавици,освен титлите получиха многобройни подаръци от спонсорите на Празника на розата. Сред тях е и традиционният дар на Посолството на Япония в България - пътуване на царицата до Страната на изгряващото слънце.

Конкурсът за царица Роза се организира от Община Казанлък и фондация „ Българска роза".

Конкурсът за избор на най- красивата казанлъшка абитуриентка събира много страсти на гражданите и се провежда вече 44 години.

Новоизбраната Царица Роза, заедно със своите подгласнички ще водят празничното шествие по улиците на Казанлък идната неделя-6-ти юни, когато е кулминацията на празниците на розата. /БЛИЦ

18-годишната Мариела Павлова бе избрана за “Царица на розата” Карлово 2008

 


Сходни връзки

Милена Желязкова бе избрана за тазгодишната Царица Роза на Казанлък | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди