изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:18 EET
Майка намери отвлечените си деца чрез Facebook    
По светаМайка на 2 деца от Калифорния, отвлечени преди 15 години, успя да ги открие чрез социалната мрежа Facebook. Жената разказва, че бащата на децата - Фустино Утрера (Ултера), ги отвлякъл през 1995 г. и я заплашил, че няма да ги види никога повече, пише wesh.com. По думите й, той заявил, че заминава за Мексико.

Дълги години майката правела отчаяни опити да открие 3-годишната си дъщеря и 2-годишния си син. През март тя ги потърсила във Facebook и открила профила на момичето си, от който разбрала, че живее във Флорида и вече е завършила гимназия. Щастливата майка веднага писала на дъщеря си и получила отговор. 

Жената се обадила в полицията и съобщила за откритието си. 42-годишният Фустино Утрера е арестуван в сряда и обвинен в отвличане и укриване от закона.

Децата са под опеката на Департамента за закрила на децата и семейството и ще бъдат заведени при майка им. Полицията не съобщава името на майката и децата.

Много родители използват Facebook, за да открият изчезналите си деца.  Роднина на 7-годишния Веско Игнатов от София, който изчезна на 27 април, също му направи профил "Издирва се" в социалната мрежа. Над 120 000 души са участниците в него.  dir.bg

 


Сходни връзки

Майка намери отвлечените си деца чрез Facebook | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди