изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:50 EEST
ДЕЦА ПРЕДСТАВИХА ПРИКАЗКИ ОТ ТРИ ДЪРЖАВИ    
ОбразованиеВъзпитаници на Целодневна детска градина 20 "Радост" в Добрич представиха спектакъл по приказки от три държави - България, Шотландия и Уелс. Представлението бе изнесено в залата на кукления театър "Дора Габе", където бяха подредени и детски рисунки по приказките.

Участваха децата от подготвителната група и групите "Калинка" и "Слънчо". Малките момичета и момчета се представиха като истински актьори и без грам притеснение се справиха с предизвикателството да играят на голямата сцена. С този спектакъл бе отбелязана една година откакто детската градина работи по проекта "И всички ние заедно заживяхме щастливо" по секторна програма "Коменски". Партньори на ЦДГ "Радост" са училища от Уелс и Шотландия, детски градини от Франция и Турция, както и СОУ "Димитър Талев" от Добрич. В спектакъла участваха и кукли, получени от държавите, чиито приказки са представени в него.
 


Сходни връзки

ДЕЦА ПРЕДСТАВИХА ПРИКАЗКИ ОТ ТРИ ДЪРЖАВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди