изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:40 EEST
УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ОПИТ ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАИ    
Новини

Условна присъда от четири месеца лишаване от свобода с 3 години и 4 месеца изпитателен срок наложи Добричкият окръжен съд на 19-годишнен добричлия, съобщиха от съда.



Той бе признат за виновен, че на 31 януари тази година е  дал 20 лева подкуп на трима служители на Първо РУ на МВР в Добрич, за да не му съставят акт за административно нарушение. Съдът наложи на осъдения и глоба от 150 лв.
На 31 януари автопатрул на Първо РУ на МВР в Добрич от трима полицаи е извършвал проверки по Закона за движение по пътищата. На управлявания от него „Фолксваген Голф” не светел предния ляв фар за къса светлина, шофьорът не бил сложил предпазен колан и нямал контролен талон към свидетелството за управление. Съобщили му, че ще му съставят акт за административно нарушение. Докато полицаят пишел акта, младият мъж се приближил до полицейската кола и направил предложение за „оправяне на нещата” като даде парична сума. Въпреки че полицаят му казал да се отдръпне, той продължил да предлага пари. Извадил от джоба си банкноти и им ги предложил. Тримата полицаи разпоредили да спре с предложенията, но той хвърлил две банкноти от по 5 лв. и една от 10 лв. през отворената врата на патрулката. Когато полицаите му разпоредили да си вземе парите, той отказал. Тогава уведомили дежурния на полицията и съставили акт.
 


Сходни връзки

УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ОПИТ ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди