изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:59 EEST
Йордан Лечков пред БЛИЦ: Напускам Сливен, но клубът си остава мой    
Спорт Йордан Лечков напуска Управителния съвет на футболен клуб Сливен Новината бе потвърдена от градоначалника пред БЛИЦ, като той добави: “Да, напускам Управителния съвет на клуба. Въпреки че комисията по конфликт на интереси се произнесе и е ясно, че няма такъв конфликт, аз ще напусна и ще бъде избрано ново ръководно тяло.

Правя го, за да са спокойни някои хора, изкараха ме най-големия престъпник в държавата. Сигурно ще бъда избран за почетен председател или президент”, каза Лечков пред БЛИЦ.

На въпрос дали ще продължи да помага на Сливен, той отговори: “Правя го вече 10 години и ще продължа да го правя, докато съм жив. Този клуб е мой и искам да върви само нагоре”, добави Лечков.

Въпреки спекулациите за финансовото състояния на клуба, ОФК Сливен няма проблеми от подобно естество. Започнало е изплащането на сумите, които клубът дължи на някои от играчите. Всичко ще бъде изплатено и новият сезон ще започне на чисто.

Относно бъдещо на Йордан Лечков, като вицепрезидент на БФС той добави, че в четвъртък ще има Изпълком и тогава ще стане ясно дали той ще остане на поста вицепрезидент на централата. Твърде вероятно е поста на Лечков като вицепрезидент да бъде временно замразен. На брифинга стана ясно още, че ЦСКА все още дължи на Сливен 610 000 лева./БЛИЦ

 


Сходни връзки

Йордан Лечков пред БЛИЦ: Напускам Сливен, но клубът си остава мой | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди