изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:19 EEST
LG пуска телефон “Версаче“    
По света Въпреки кризата, изглежда, все още има бизнес за луксозни продукти. Или в това вярват от LG Electronics, които обявиха, че ще пуснат на пазара в началото на юни телефон, съвместно разработен с особено популярната по тези земи модна къща “Версаче“ (Versace).  


Според официалната информация телефонът е “изцяло ръчно сглобен“, разполага с рамка от 18-каратово злато, има керамични и лакирани елементи и ще бъде продаван бижутерийни магазини и в бутиците на Versace по света. 

3G телефонът Versace Unique се отличава на външен вид и заради 3-инчовия дисплей от сапфирен кристал, който според производителя е по-здрав и по-чувствителен на допир. Той е оборудван още с 5-мегапикселова камера с LED светкавица, 5-канален Dolby Mobile Surround звук, поддръжка на DivX/Xvid видео, 8GB вътрешна памет и гнездо за SD карта.

Моделът ще се предлага в цветове, съобразени с тези в пролетно-лятната колекция на “Версаче“, a гърбът на телефона е покрит с кожа с гравюра на запазения знак на модната къща. От LG твърдят, че дори иконите в работната среда са съобразени с марката. За сметка на това, по информация на Bloomberg, цената на този модел ще варира между 5500 и 15 000 евро в зависимост от изпълнението. dir.bg
 


Сходни връзки

LG пуска телефон “Версаче“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди