изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:58 EEST
РИОКОЗ ПРОВЕРИ СПОРТНИТЕ ОБЕКТИ    
Здраве11 проверки на спортните обекти в Добрич през май - Месеца на спорта, извърши РИОКОЗ, съобщиха от здравната инспекция.


Проверени са стадион „Дружба”, СК „Русалка”, УСШ, спортна зала „Добротица”, СК „Простор”,  СК „Младост”, спортна зала „Изида-спорт” ЕООД и игрална площадка „Търговия на едро–Добрич” ЕООД. Констатирани са някои нарушения.
Несъответствия със здравните изисквания са установени в СК „Русалка”, чийто концесионер от 2010 г. е „Би Ей Тур” ООД. Издадено е предписание за извършване на ремонтни дейности по материално-техническата база – зали, съблекални, сервизни помещения, както и предписание и заповед за спиране от експлоатацията на залата за бокс до отстраняване на констатирани несъответствия. Според здравните инспектори е необходим ремонт на материално-техническата база на УСШ. Обектът доскоро е експлоатиран от ОП „Спортни имоти”, но вече е определен концесионер - „Изида” ООД, който ще встъпи във владение от юни. Тогава предстои отново извършване на проверка с предприемане на съответни действия съгласно констатациите.
В СЗ „Добротица” са установени несъответствия, касаещи спортната зала, съблекалня, санитарни възли, бани. Изготвено е предписание за провеждане на задължителни хигиенни мерки. Пропуск при спазване на дезинфекционния режим е констатиран в спортна зала – собственост на „Изида-спорт” ЕООД, предприета е съответната административна мярка. НДТ
 


Сходни връзки

РИОКОЗ ПРОВЕРИ СПОРТНИТЕ ОБЕКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди