изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:13 EEST
Николета Лозанова пак е гола корица. "Номер 69" бори Playboy    
Любопитно С оригиналното име "Номер 69" от 2 юни на пазара дебютира ново, изцяло българско мъжко списание. На първата му корица е най-популярният роден модел в момента - Николета Лозанова. Красавицата е заснета от нашумелия фотограф Петър Тодорински във VIP-апартамента на Victoria Spa в хотел "Дедеман Принцес". Освен 8-странична фотосесия, списанието съдържа и двустранен плакат с уникални кадри на Николета.

"Номер 69" ще излиза на всеки две седмици в 68 страници с лъскава корица и цена 2.95 лева. Негов издател и главен редактор е Георги Неделчев, доскорошен шеф на FHM и дългогодишен редактор на българския Playboy.
"Ще се постараем да наложим нов тип продукт на българския пазар. 'Номер 69' ще бъде по-актуално и оперативно от конкурентните издания, но това няма да е единственият му плюс. Съдържанието е почти 100% българско. На корицата ще има само знаменитости", обяснява редакторът на списанието.

"Ще докажем нагледно и формулата, че от всяко амбициозно и красиво момиче може да се направи успешен модел, а от всеки успешен модел - истинска звезда. В №69 хубавите българки ще намерят най-доброто поле за изява", казва още Георги Неделчев.Втората голяма фотосесия в броя е на Лидия Стоичкова - носителка на титлата "Мис Русе 2009" и финалистка от тазгодишния конкурс "Мис България". Това е и абсолютен дебют на сексапилната брюнетка в еротичния жанр, уточняват от "69".

Рубриките STAR 69 и MISS 69 съдържат още секси-кадри - с актуални български звезди или с кандидатки за моделска кариера http://vip-bg.info

ОЩЕ ЗА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

 


Сходни връзки

Николета Лозанова пак е гола корица. "Номер 69" бори Playboy | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди