изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:15 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани пет криминални престъпления.



 

            -На 31 май 2010 г. в РУ “Полиция” Балчик е получено съобщение затова, че неизвестно лице е извършило кражба на 6 бр. домашни животни /агнета и овце/ от стопанска постройка в с.Соколово, общ.Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.

            -На 31 май 2010 г. от служители на Първо РУ “Полиция” Добрич са задържани лицата А.А. на 18 години и Н.Д. на 38 години и двамата от гр.Добрич. Лицата са извършили кражба на 2 бр. чугунени капаци от ревизионни шахти по ул.”Цар Освободител” и ул.”Боряна” гр.Добрич, собственост на фирма “ВИК” гр.Добрич.

            38 годишният мъж е криминално проявен, осъждан е за кражби. По случая се води досъдебно производство.

            -На 31 май 2010 г., на свое редовно заседание, във връзка с УБДХ, Районен съд гр.Добрич е наложил наказание “Задържане в поделенията на МВР за срок от 13 денонощия” на лицето Д.Г. на 31 години от гр.Добрич. Същият е извършил непристойна проява, изразяваща са в скарване, упражняване на физическо насилие и употреба на неприлични изрази на публично място, с което е нарушил общ. ред и спокойствието на гражданите.

            -На 31 май 2010 г. от служители на “Пътна полиция” е извършена проверка на 50 годишния водач на товарен автомобил “Мерцедес Принтер”. При проверката с техническо средство, цифровия индикатор е отчел 1,42 промила алкохол в издишания от него въздух. Образувано е бързо производство.

 

            През денонощието на територията на областта са станали 2  пътно- транспортни произшествия с материални щети.

 

            Възникнали са 4 пожара, 3 от които са с щети.

-На 31 май 2010 г. е възникнал пожар в бунгало, намиращо се в местността “Алмалиите” в  гр.Добрич. Причината за пожара е детска игра с огън. В резултат на пожара е изгоряло бунгалото.

            -На същата дата в резултат на паднали мълнии са възникнали пожари в селскостопанска постройка в с.Победа, общ. Добричка и трафопост, намиращ се в района на гр.Шабла. В резултат на пожарите са изгорели- 15 кв.м покривна конструкция от постройката и 1 бр.трафмашина от трафопоста.  

01 юни 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди