изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:40 EEST
ИЗТЕГЛИХА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ОТ КАМПАНИЯТА „СПРИ И СПЕЧЕЛИ”    
НовиниПечелившите участници в тазгодишната кампания “Спри и спечели” за отказване от тютюнопушенето бяха изтеглени вчера.

Тази година 82 добричлии участваха в кампанията на РИОКОЗ и община Добрич. От тях 44 жени и 38 мъже. По традиция беше организирана и мини-кампания сред ученици от професионалните гимназии и общообразователните училища в града. Първоначално участие заявиха 35 ученици. Успяха да издържат един месец без да пушат само седем ученици.
Първа награда, която е DVD и домашно кино, спечели служителка на РИОКОЗ Маргарита Вълчанова. В мини кампанията първата награда отива при ученичката Гергана Колева. Втора награда при възрастните участници спечели Кунка Иванова. Тя получава телевизор. Третото място е за Иван Тодоров, който ще се сдобие с микровълнова фурна. Присъдени са и две поощрителни награди, които са кафемашина и сокоизтисквачка. 
В мини кампанията второто място е за Мегда Мехмедали, която ще се сдобие с аудиосистема, а третото е за Нихан Мехмед – сокоизтисквачка.
Статистиката на РИОКОЗ сочи, че една трета от участниците в кампанията „Спри и спечели” отказват трайно цигарите. РИОКОЗ в Добрич вчера даде възможност на всички желаещи да разберат доколко са увредени белите им дробове като изследват количеството въглероден монооксид.
Вчерашният Световният ден без тютюнопушене бе с акцент “Жените в прицела на тютюневия маркетинг”.
 


Сходни връзки

ИЗТЕГЛИХА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ОТ КАМПАНИЯТА „СПРИ И СПЕЧЕЛИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди